Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zariadená NOVOSTAVBA na kľúč 110m2 - nadštandard, Fintice

  • Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ing. Dávid Šomodský a RR reality Vám exkluzívne ponúka na predaj dvojpodlažnú novostavbu rodinného dvojdomu v obci Fintice na ulici Dubová, len 8km do centra Prešova.

RD č.1 parcela s výmerou 323m2 - VOĽNÝ
RD č.2 parcela s výmerou 409m2 - VOĽNÝ

Dom je kompletne dokončený na kľúč v nadštandarde vrátane kuchynskej linky a elektrospotrebičov, stačí sa len nasťahovať.

Exteriér: upravený, rovina, chodník a cesta zo zámkovej dlažby, exteriérové osvetlenie, oplotenie vrátane oporných múrikov bude dokončené (okrem oplotenia prednej časti - vstup)

Vybavenie: na mieru robená kuchynská linka zn. SANAS so vstavanými spotrebičmi zn. Whirpool (umývačka riadu, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra), chladnička  s mrazničkou zn. Liebherr, laminátové podlahy, kvalitné interiérové dvere MDF, sanita.

Technické parametre: stavebný materiál - tvárnice Termalica 300mm + zateplenie polystyrénom 180mm, pultová strecha (sendvičové zateplené PUR panely + striekaná izolačná pena 400mm), schodisko - betón s drevenými nášľapmi a zábradlím nerez/sklo, plastové okná 3-sklo, bezpečnostné vchodové dvere, el. rozvody, internetové zásuvky v každej izbe, bleskozvod, predpríprava elektriny na exteriérové žalúzie.

Vykurovanie je riešené elektrokotlom, napojeným na teplovodné  podlahové kúrenie na prízemí, na poschodí sú radiátory.

Rekuperácia vzduchu s rozvodmi po celom dome

Dispozícia:

1NP: Vstupná chodba z ktorej sa dostaneme do priestrannej dennej časti domu s veľkými francúzskymi oknami - obývačka spojená s kuchyňou  + komora / technická miestnosť. Kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou umývadlom a rebríkovým radiátorom.

2NP: Pozostáva z troch obytných nepriechodných miestností (z jednej spálne je východ na balkón), veľkej kúpeľne (vaňa, toaleta, 2x umývadlo, rebríkový radiátor).

● IS: každý dom má vlastnú studňu hlbokú 22m, vlastnú betónovú žumpu 12m3, elektrickú prípojku, prípravu na napojenie optického internetu.
Príprava na napojenie k obecnému vodovodu a kanalizácii (realizácia vodovodu a kanalizácie obcou je vo výhľade - na vedľajšej ulici tieto siete už sú vybudované)

● Energetický certifikát A0

● Podlahová plocha domu  110m2

● Celková výmera parcely 366m2

● Práve prebieha proces kolaudácie

● 4 izby, 2X kúpeľňa

● Prístupová cesta je obecná s verejným osvetlením

Dom je riešený ako dvojdom. Ku každému domu prislúcha vlastná záhradka, parkovanie pre 2 autá a samostatné napojenie na všetky médiá.


V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať makléra, veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie. Radi Vám bezplatne pomôžeme aj s možnosťami financovania.

Certifikovaný realitný maklér Ing. Dávid Šomodský

tel. 0911 126 167

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
409 m2
Úžitková plocha:
110 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
409 m2

Hypotekárna kalkulačka

239 000 €
Interné ID: P034DASD
Ulica: Dubová
Obec: Fintice
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Radi Vám poradíme